Tuesday, February 3, 2009

Mari-Mari Sape Nak Beli Baju!!!

Assalamualaikum...

--> Kome dah bosan dengan baju yang kome pakai tiap ari???
--> Design baju kome tu tak berape lawo???
--> Kome boikot baju dari US ngan Israel sampai kome tak tau baju ape nak
pakai yang bercirikan islam???
--> Kome tercari-cari baju yg berbentuk islamic tapi tak jumpe kat kedai-kedai???
--> Kat kedai ade jual baju islamic tapi tuan kedai taknak jual kat kome???
--> Kome minat islamic badges tapi jenuh mencari tak jumpe-jumpe gak???


Jangan susah ati..jangan penin-penin..jangan muntah-muntah..jangan memberontak mahupun membuat demonstrasi jalanan kerana bosan dengan baju lama anda..

Berubahla kepada gaya hidup yang lebih islamic ngan memakai baju berunsur islam..





















Disini sy menawarkan kepada anda sume baju muslim dan muslimah dengan design yang cukup cool!!! (sejuk je bile pakai baju ni..hehehe)

Ade macam-macam size ngikut saiz badan kome sume...M, L, XL, XXL dan XXXL

So ape lagi..cepat-cepatla kome tempah baju or badges yang lawo ni...karang udah hbs stok nyesal tak sudah kome..karang mule la buat pemberontakan secara besar-besaran pasal tak dapat beli baju ni..hehe

Untuk tempahan dan pertanyaan lanjut,sila hubungi

Hafizi 019-5143231

Tempah la cepat sebelum stok habis!!!

2 comments:

qamarunnajmi on February 3, 2009 at 8:20 PM said...

salam..
saya nak juga baju 2 tapi tuk muslimat n muslimin..
n button juga..
nak promote kat cinie..
caner yer nak dapat..
sebb bley gak promosi kat sumatera utara nie..
der permintaan..
tapi xtaw nak link ngan saper

محمد حفيظي بن حاج عبد الرحمن on February 4, 2009 at 10:04 AM said...

salam...
ok sy akan try tanye owner die dulu camne..
boleh kot nak jual kat sane gak..tapi mahal sikitla psl kos nak hantar lagi..

 

Re-Engineering of Islamic Life Copyright © 2009 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal