Friday, February 20, 2009

Takde Tajuk

Assalamualaikum...

Niat di ati ni idakla nak menulis sangat blog ni pasal aku pun takde idea sgt nak menulis pe..pikiran banyak ke assigment ngan projek, aku pun takde mood nak menghapdet blog ni.

Tapi disebabkan rayuan menangeh-nangeh guling-guling sambil memujuk rayu aku untuk menerima tag seorang makcik yang bernama eyena ni,aku yang taknak lagi tak suka nak menghampekan harapan yang cukup besar seorang makcik untuk melihat aku mereply ape yang die tag kan tu, maka aku dengan besor ati nye mereply la tag makcik eyena ni..hehehe

Alah..lagipun senang je nak jawab pun..die suruh letak seketul gambo je. Apela,lain kali bagila yg susah2 sikit utk aku membuatnye. Setakat letak gambo,dh banyak dh aku letak.hehe

Arahan makcik ni suruh pegi ke folder picture no 6 yang ade kat laptop/pc kome..pastu pilih gambo no 6 yang ade kat folder 6 tu.Berape banyak no 6 daa...no 18 takleh ke????kenapa nak no 6????hehe..ikutkan jela..karang mengamuk pulak makcik tu.hahah. Jangan la pulak curi gambo kat pc org lain.Nanti idakla ade gambo kome.hehe. Lepas tu describela tentang gambo tu seberape panjang yang nak..kalo buat karangan 3589.98 patah perkataan pun ok gak rasenye..memang banyak bende nak describe ni..haha.Dah habis describe tu, tag la pulak kat orang lain yang rase2 sudi nak jawab bende ni tanpa rase nak balasan material untuk menjawabnye..hehe


Yaa...ni la die gambo yang no 6 yang berada kat folder no 6 aku..hehe. Gambo ni di snap oleh ambeh@cocoro-q@gaco waktu perhimpunan aman palestin bulan 1 dulu rasenye. Pemboikot-pemboikot utama dalam gambo ni semestinya adala aku sebagai watak utama, syammil (amboi!!) disebelah kanan aku, sob-sob a.k.a midget sebe;lah syammil, ngan aizat fuad a.k.a abu (ni pak abu tau ni!!!) kat belakang sob-sob tu.hahaha. HIDUP PALESTIN!!!!! HANCUR ISRAEL!!!!!!

Tu jela kot nak cite pasal gambo tu.hehhe..dan kepada sesape yang nak membuat seperti ni, aku open jela kepada sesape yang bace blog aku ni..maleh pulak nak nyebut nama-nama yang nak aku tag..sekati kome la nak wat ke tak..idak pulak aku nak mendenda kome lari dalam guni kalo taknak jawab tag aku ni..heheh. Sehingga berjumpe di lain post ataupun di post office..hehe

Wassalam.

8 comments:

Syammil on February 21, 2009 at 2:07 AM said...

brtul ka boikot?dgr crta ada yg p mcD pastu..

محمد حفيظي بن حاج عبد الرحمن on February 21, 2009 at 10:01 AM said...

amboi!!haha...tu aku xtau.
tu cocoro-q ngn anak2nye yg g..aku x terlibat sama skali...hehe

gaco on February 21, 2009 at 10:46 AM said...

caish.. aku pergi dgn niat yg suci.. pekerja2 McD tue ISLAM key.. kang aku x gi.. diorg kena buang keje sbb kedai tutup.. huhu.. sian ar anak bini diorg..

محمد حفيظي بن حاج عبد الرحمن on February 21, 2009 at 11:12 AM said...

caish...udahla gaco.tu alasan semata-mata..boikot tetap boikot gaco!!!hahahha..
gaco, jom g kenny rogers.hahahah

Syammil on February 21, 2009 at 2:36 PM said...

pzan..looser mmg suka bg alasan...coo jom p mkn kt tmn merdeka..kedai mlyu tau.jgn hg bwk p kdai hindu dah la..hg ni bkn bleh kira sgt..

محمد حفيظي بن حاج عبد الرحمن on February 21, 2009 at 5:26 PM said...

hahaha..bahaya gaco ni..kalo dh lapo mmg die tak mengire tempat..hahaha

Syammil on February 22, 2009 at 1:42 AM said...

gaco main bedal ja la ni..ish2..

محمد حفيظي بن حاج عبد الرحمن on February 22, 2009 at 6:46 AM said...

nak wat cmne, dh perut time tu memerlukan makanan..bedal jela.hahha

 

Re-Engineering of Islamic Life Copyright © 2009 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal