Wednesday, February 25, 2009

Sanah Helwah...

Assalamualaikum....


Jazakumullahu khairan jaza'to everyone....

25 Februari genap umurku 23 tahun ni..Aku mengharapkan keberkatan umur & dikekalkan nikmat iman dan islam dalam diri ku ni..dan moga aku tsabat atas jalan ni..KAU permudahkan segala urusan ku ni ya ALLAH..Many thanks kepada kedua ibu bapa ku kerana tanpa mereka,aku tak mungkin ade kat dunia ni..tanpa didikan dan asuhan mereka, tak mungkin aku dapat mengharungi hidup selama 23 tahun ni..

Buat para sahabat yang sering membantu aku tak kire susah & senang..aku amat hargai pertolongan anda semua..hanya Allah yg dapat balas jasa anda sume..

Many thanks for all the wishes and prayers for me...may Allah bless all of you and me.

Wassalam.

9 comments:

Sasha on February 26, 2009 at 9:54 AM said...

Selamat Hari Jadi utk Hafizi...

Semoga sentiasa mendapat petunjuk & Hidayah dariNya & sentiasa berada di bawah lindungan yg Maha Esa...

Semoga Berjaya menamatkan pelajaran dgn cemerlang & mendapat pekerjaan yg baik & berkat.

M A S R U R A H on February 26, 2009 at 3:00 PM said...

Salam..
selamat Hari lahir Hafizi
ur besday same goes to my sis..
so i will remember ur besday when it comes.
Hopefully, u r in the pink of health..
and MaY Allah bless u always..

محمد حفيظي بن حاج عبد الرحمن on February 26, 2009 at 6:29 PM said...

to kak shasha & masrurah:
thanks for the wishes..doa2kanla sy berjaya dunia akhirat ye..insyaAllah.

The Honourable Chako on February 27, 2009 at 12:16 AM said...

slamat ari jadi member...
aku raser patut ko bg aku kek skarang..
hahaha..

btway have ur nice life in 23years~

محمد حفيظي بن حاج عبد الرحمن on February 27, 2009 at 1:40 AM said...

thanks a lot chako..ape hal plk aku yg kene bg ko kek..bkn ko ke yg ptt bg aku sbijik kete bmw sbgai hadiah ari jadi aku..haha

aPizz on February 28, 2009 at 12:30 AM said...

aku ade wish ko kt fs...
aku rase time tu aku org 1st kot..
tp awat xsampai ek??
xde pn dlm fs ko..
sdey!!!aku ingt je..adehh

محمد حفيظي بن حاج عبد الرحمن on February 28, 2009 at 9:41 AM said...

to apizz:
takde pun ko bagi comment kat fs aku..kalo ade aku dh approvela..takkanla aku nak reject pulak..heheh

mahabbah on March 3, 2009 at 10:53 AM said...

sanah helwa~~~

محمد حفيظي بن حاج عبد الرحمن on March 6, 2009 at 12:22 AM said...

syukran for the wish ya ukhti mahabbah.

 

Re-Engineering of Islamic Life Copyright © 2009 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal