Saturday, February 21, 2009

Soalan Final Exam

Assalamualaikum....

Kali ni aku just nak bagi soalan bocor final exam kat kome sume..mmg payah giler soalan ni. So sesape yang dapat menjawab ngan betul memangla teramat hebat pemikirannye dan akan diberi hadiah. Hadiahnye adalah wang tunai yang ade kat dalam wallet kome tu sendiri..wakakaka. Kalo ade sesape nak jawab silakanla jawab soalan ni..tak banyak pun soalan, just ade 4 soalan je. Soalan ni adalah soalan peringkat A-level kat ireland.




Maka dengan ini silalah jawab soalan di atas tu dengan penuh keringat kome..kalo nak jawab kat komen entri ni pun dibenarkan..hehe.Jawapan akan diberikan untuk next entri ye..selamat memerah otak anda menjawab soalan ni.hehehe

Wassalam

7 comments:

gaco on February 22, 2009 at 12:23 AM said...

senang jer nie.. time aku form 2 dulu aku dah tau jawab soalan nie.. xpe.. aku nk tgk org lain jawab... betul ker x.. hehe

Syammil on February 22, 2009 at 1:43 AM said...

ceh..jwb la dlu...jgn tggu org..

Ibn Mohamed Amin on February 22, 2009 at 3:12 AM said...

hah..soalan ni aku dah jawap masa spm kimia dulu..semua jawapan soklan sibjektif camni tak lain tak bukan jawapan dia adalah:

y=mx+c

betul kan?aku tau dah aku memang hebat bab formula2 ni..takpayah nak celen la ngan aku..ahahahhaa..

محمد حفيظي بن حاج عبد الرحمن on February 22, 2009 at 6:44 AM said...

to gaco:
caish..blahla,ckpla jela tak reti nak jwb soalan yg sng cmni.aku tau dh,tahap iq ko tak memungkinkan utk mnjwb soalan ni..aku je yg leh jwb.hahaha.

to syammil:
hang pun jwb la gak..takut ka???hahaha

محمد حفيظي بن حاج عبد الرحمن on February 22, 2009 at 6:45 AM said...

to pamie:
ya..amat tepat skali jwpn anda encik pamie...umus tu mmg rumus universal..sume leh gune termasukla nak wat rumusan dlm karangan bm.hahaha

gaco on February 22, 2009 at 8:12 PM said...

aku nk bg tgk org lain jwb.. kang aku jwb orang kagum plak dgn kebijaksanaan aku.. haha.. Low profile beb.. mane bole tunjuk kt org

Anonymous said...

yg first tu jawapan dia:
E T 3=E TERBALIK (ngeh3,senang cite sigma)

2nd:
lupa la soklan 2nd ni hape..haha

3rd:
anything here

4th:
xle nak lukis di sini...(alasan)

 

Re-Engineering of Islamic Life Copyright © 2009 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal