Sunday, September 21, 2008

First Kad raye Tahun Ni....

Syoknye tak terkire pasal tahun ni, nila first kad raye yang ana dapat..syukran to sahabat ana,ukhti muyassarah nabila a.k.a nabila a.k.a cik bella. Ingatkan thn ni seperti tahun-tahun lepas..just dapat wish selamat ari raye melalui frenster ngn mesej je..kire tahun ni lain sikitla...dpt e-card walopun daripada sahabat yang hanye ana kenali melalui blog ni je...syukran to her.May Allah bless her. InsyaAllah,ana akan balas kad raye enti tu..jangan riso.Here i want to share to all bloggers kad raye that i get..takpe kan cik bella.hehehe

2 comments:

gaco on September 21, 2008 at 5:35 PM said...

weh.. gaye cam nak kad raye je dari sume org.. haha.. siap post lagi tue..

محمد حفيظي بن حاج عبد الرحمن on September 21, 2008 at 6:53 PM said...

mmg nak pun..tu psl aku posting..mane tau ade orang lain lagi nak bagi kad raye untuk aku.hehehe

 

Re-Engineering of Islamic Life Copyright © 2009 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal